• Snelle bezorging
 • Gratis verzonden vanaf €75,-
 • Veilig betalen

4.8Uit 132 Reviews

nu op alle sale 30% korting ook in de winkel

nu op alle sale 30% korting ook in de winkel

  Disclaimer - Nuns Fashion

  Placeholder

  Disclaimer

  Algemeen

  Beperkte aansprakelijkheid Auteursrechten Nuns B.V. (Kamer van Koophandel 506.632.67), hierna te noemen Nuns, verleent u hierbij toegang tot www.nuns.nl (de Webshop) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. nuns.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte Aansprakelijkheid

  nuns.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Nuns.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nuns en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van nuns.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Nuns Fashion / 5 - Reviews @