• Snelle bezorging
  • Gratis verzonden
  • Veilig betalen

4.8Uit 132 Reviews


    Privacy Policy

    Privacyverklaring

    In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang uw persoonsgegevens worden bewaard. Deze privacyverklaring is van toepassing als u onze website (www.nuns.nl) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

    Onze gegevens

    Nuns Fashion
    Rondgang 56a
    9408 MH ASSEN

    Website: www.nuns.nl
    E-mail: [email protected]
    Telefoonnummer: 0592421112

    KvK-nummer: 506.632.67
    BTW-nummer: NL8228.72.924.B01

    Persoonsgegevens
    Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

    Verwerking persoonsgegevens
    Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van uw persoonsgegevens.

    Doeleinden
    Uw persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met u kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, zodat wij onze producten of diensten bij u af kunnen leveren en voor uw account op onze website. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

    Uw persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen uw persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van u op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor u kunnen hebben.

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

    - Voor- en achternaam
    - Adresgegevens
    - Telefoonnummer
    - E-mailadres

    U heeft ook rechten

    Wilt u weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met het verzoek tot inzage in uw gegevens. Uiterlijk binnen twee weken krijgt u een reactie op het verzoek.

    Zijn uw persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heeft u recht op correctie van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die u heeft gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens. Stuur uw verzoek naar [email protected] Of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0592-421112. Uiterlijk binnen twee weken krijgt u een reactie op het verzoek. Wij willen u ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

    Veiligheid

    Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat uw persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om uw persoonsgegevens veilig te verwerken. Om uw persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij een beveiligde internetverbinding.

    Bewaring persoonsgegevens

     We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Nuns Fashion / 5 - Reviews @